Absorich Live Event

Money Level Up
(Physical Seminar)

Seminar fizikal yang berlangsung selama 3 hari. Terdahulu seminar ini dikenali sebagai Master Your Riches (MYR) Live Event. Akan tetapi, kami rebranding seminar ini semula dengan 5 module lengkap untuk segenap lapisan masyarakat yang mahu LEVEL-UP kewangan dan kehidupan mereka.

Absorich Courses

Manifest Your Riches
(MYR)

MYR adalah self-teaching program mengenai “The Millionaire Framework” yang merangkumi 3 M iaitu Money Mindset, Money Management dan Money Making Skills. Module lengkap untuk peserta mencapai tahap kewangan yang mereka impikan.

Saham Profit League
(SPL)

Satu program yang merevolusikan cara melabur saham. Absorich memperkenalkan 4 method mudah untuk orang yang sibuk bekerja menjadi lifestyle trader yang mana mampu mendapatkan extra income dengan saham secara konsisten dengan mudah dan selamat. 

Unit Trust Society
(UTS)

Program yang direka untuk melahirkan komuniti pelabur Unit Trust yang independent yang boleh memaksimumkan pulangan mereka tanpa ejen. Ini membolehkan semua orang untuk mengurus portfolio pelaburan sendiri tanpa mengambil banyak masa atau skill teknikal yang rumit.

Rich Mind Intensive
(RMI)

Video training selama 21 hari mendalami proses yang terbukti mampu “memecahkan” money blocks dan limiting belief yang sekian lama menghantui diri. Mereka yang aplikasikan RMI dalam kehidupan akan merasai transformasi dari sudut cara fikir terhadap duit dan kekayaan.

Saham Starter Pack
(SSP)

Program khas yang direka istimewa untuk mereka yang totally zero dan tiada ilmu cara melabur saham dengan selamat. Anda akan mampu mula melabur dalam saham Bursa Malaysia sepantas 5 hari dari sekarang, dengan panduan step-by-step yang betul.

Saham Profit Kickstart
(SPK)

Kelas saham online percuma. Sesuai untuk mereka yang baru nak melabur dan tidak mempunyai konsisten profit dan melabur asyik rugi sahaja serta golongan professional mempunyai kerja hakiki 9-5 tak ada masa nak tengok charts.

Financial Starter Pack
(FSP)

Panduan untuk beginner khususnya golongan muda dan profesional yang baru memulakan journey menguruskan kewangan. FSP adalah module komprehensif yang bertujuan untuk membantu orang ramai tingkatkan simpanan, elakkan hutang jahat dan mula melabur duit mereka seawal mungkin.

Grow Your Income
(GYI)

Panduan untuk cipta pelbagai sumber pendapatan dengan cara mudah tanpa terika dengan kekangan masa atau terjebak dengan scam cepat kaya.

Think Like The Rich (Physical Book)

Absorich Endorsement

Financial Success Jumpstart
(FSJ)

© 2024 All rights reserved​ Absorich Sdn BHd