SPM Logo

Waitlist program Mentorship selama 6 minggu untuk asah dan mantapkan jual beli saham menggunakan teknik Saham Profit!

Waitlist program Mentorship selama 6 minggu untuk asah dan mantapkan jual beli saham menggunakan teknik Saham Profit!

Waitlist
Saham Profit Mentorship

INI HASIL YANG MEREKA DAPAT DALAM
SAHAM PROFIT MENTORSHIP

Graduation Day dan Live Trade secara bersemuka bersama student SPM

FAQ

Apa saja soalan anda.. Jawapannya ada di sini

 1. Main Offer SPM:
  – Lifetime Access to 6 Core Modules
  – 6-weeks Live Coaching
  – Lifetime Access to SPM Community
 2. 6 Bonus SPM:
  – Trading Performance Review + Trading Idea Discussion – 6 Weeks
  – Exclusive 1-Day SPM Grad + Live trade
  – Exclusive SPM Merchandise
  – Exclusive SPM Recording
  – Updated Past SPM Coaching Library
  – Opportunity to become SP Trainer

A: Ada 2 elemen penting dalam SPM. Pertama, Modul Utama (Core Lessons). Ini ialah dalam bentuk video tutorial pendek yang anda boleh tengok dalam smartphone app. Bayangkan seperti YouTube video, tapi semuanya tentang personal finance dan investment, dalam satu portal dan app yang khas!

Kedua, Live Implementation Sessions dan Q&A. Ini adalah sesi Zoom Live di mana anda boleh tanya soalan secara terus. Kalau anda tak dapat hadir untuk minggu itu, jangan risau, setiap sesi akan dirakam dan available dalam member area.

A: Sebaik sahaja pembayaran anda disahkan, anda akan dapat email pengesahan melalui OnPay. Dalam masa 24 jam – 48 jam waktu bekerja, anda akan dapat satu lagi email login access ke member area.

A: Boleh! Tapi khas untuk pemegang kad CIMB dan Maybank sahaja. Anda boleh contact team Absorich, Syahirah untuk details selanjutnya. Tekan sini: wasap.my/601120666468

A: Yes boleh, tidak menjadi masalah. Tetapi, disarankan untuk anda habiskan module SPL, sebab apa yang anda belajar dalam SPM, related dengan module SPL.

A: Kelas akan start pada 4 Jun (Selasa), jam 9 malam. Jadi kenapa kena bayar awal? SEBAB! Pembeli yang buat pembayaran dalam bulan April, anda akan dapat EARLY BIRD BONUS! 1-1 coaching dengan Master Coach Zahid dan dapat personal group coaching Live Trade!

PERINGATAN

Sebelum membuat keputusan untuk melabur, anda perlulah mendapatkan nasihat daripada penasihat pelaburan berlesen sahaja. Program serta teknik yang diajarkan hanya untuk tujuan pendidikan sahaja. Prestasi masa lalu tidak boleh dijadikan indikator untuk prestasi masa hadapan. Program ini juga tidak melibatkan sebarang aktiviti skim cepat kaya atau aktiviti mengumpul duit untuk dilaburkan semula. Sebarang tindakan atau keputusan untuk melabur adalah tanggungjawab anda. Pihak Absorich tidak akan bertanggungjawab terhadap kerugian atau liabiliti diatas keputusan peribadi anda.

All right reserved by absorich.com – 2024

Tahniah!

Sila semak email anda untuk pengesahan pendaftaran waitlist anda.