Install Mindset Orang Kaya Dan Berjaya Hanya Dalam 21 Hari

Setiap orang ada keinginan untuk jadi kaya supaya boleh berkongsi rezeki tanpa had dan jadi orang bermanfaat kepada orang lain. Terutama sekali dalam bulan Ramadan..

rmi logo2-47

Install Mindset Orang Kaya Dan Berjaya Hanya Dalam 21 Hari

Setiap orang ada keinginan untuk jadi kaya supaya boleh berkongsi rezeki tanpa had dan jadi orang bermanfaat kepada orang lain. Terutama sekali dalam bulan Ramadan..

AS SEEN ON :

Tapi ADA PERKARA YANG MENGHALANG sebab anda sentiasa ada MASALAH ini:

Ini mungkin ada di dalam diri anda?

Lebih parah lagi, MASALAH INI jadi barah yang merebak ke dalam PENGURUSAN KEWANGAN sehingga anda jadi seperti ini

Adakah ini familiar..?

AWAS: ANDA MUNGKIN SEDANG SABOTAJ DIRI SENDIRI!

Anda mungkin sebenarnya adalah penghalang kejayaan anda sendiri, tanpa anda sedari.

Sebenarnya, dalam semua perkara yang kita lakukan dalam dunia ini, hanya 1 perkara yang akan menentukan kejayaan atau kegagalannya.

Tanpa disedari..

1 perkara inilah yang akan menentukan anda akan bertahan sehingga ke hujungnya dan memenangi pertandingan dalam hidup ini, atau anda menyerah kalah terlalu awal.

Bukan itu saja..

1 perkara inilah yang membezakan antara mereka yang lahir miskin tetapi mati kaya, dan juga mereka yang lahir miskin dan terus miskin sampai mati.

Paling penting..

1 perkara inilah yang membezakan antara yang terperangkap dalam ‘rat race’ dan terpaksa bekerja sampai tua, dan yang bersara awal dan bebas buat apa yang mereka minat.

1 perkara ini ialah..

"MINDSET"

Mindset anda ialah aset paling berharga dalam apa saja yang anda usahakan.

Salah mindset, anda pasti akan menemui jalan buntu.

Anda boleh praktikkan 101 tips kewangan dan masih tak nampak hasil, hanya sebab mindset kewangan anda salah.

Itulah punca kenapa ramai yang bekerja bertahun-tahun tapi masih lagi tak kaya-kaya!

Tapi sebenarnya, MINDSET yang tak betul ini bukan salah anda!

Kalau anda masih berfikir ↓

"Ingat senang ke nak dapat duit?"

Maka tindakan anda pun akan sentiasa berkisar seolah-olah duit itu sangat SUSAH nak dapat.

Kalau anda masih berfikir ↓

"Ingat senang ke nak dapat duit?"

Maka anda akan bertindak hanya bila kos yang terlibat itu adalah sikiitt je.

Secara tak sedar, anda sedang beritahu diri anda, anda hanya layak dapat perkara yang MURAH di dunia ini.

.. dan ada banyak lagi MINDSET salah yang berlegar-legar dalam minda anda selama ini yang membantutkan kejayaan dan nasib kewangan anda.

Sampai bila pun anda takkan MAMPU untuk memiliki kekayaan jika MINDSET anda sebegini..

Berita baik untuk anda.

Anda mampu hentikan kitaran kehancuran ini, dan masukkan MINDSET yang betul dalam minda anda.

MINDSET yang dimiliki oleh jutawan dan billionaire di seluruh dunia.

MINDSET yang menjadikan anda mampu capai kejayaan kewangan yang luar biasa.

MINDSET yang membezakan kenapa keluarga yang kaya akan terus kaya zaman-berzaman, dengan keluarga yang kaya hanya seketika sahaja.

"Haa.. Macam mana pula tu?"

Sewaktu kecil,mungkin kita disuap dengan macam-macam persepsi tentang duit dan kekayaan.

Contoh yang paling popular..

↓↓↓

“Beli apa yang tengah SALE je”

“Kena pandai jimat duit, ingat senang ke nak dapat duit?”

😶😶😶

Semua ini nasihat berguna. Mungkin sewaktu kita kecil, kita dari golongan kurang berada.

Tetapi..

Tanpa kita sedari, nasihat inilah yang membunuh MINDSET kewangan kita secara senyap.

😵😵😵

Manusia secara fitrahnya bertindak berdasarkan apa yang mereka fikir.

Kalau anda masih dalam fikiran ↓

"Ingat senang ke nak dapat duit?"

Maka tindakan anda pun akan sentiasa berkisar seolah-olah duit itu sangat SUSAH nak dapat.

Kalau anda masih dalam fikiran ↓

"Beli hanya masa SALE je."

Maka anda akan bertindak hanya bila kos yang terlibat itu adalah sikiitt je.

MEMPERKENALKAN..

Apa yang anda dapat dalam Rich Mind Intensive (RMI):

Kelebihan bila anda dapatkan RMI hari ini:

SEMUA INI BERNILAI RM1,880!

Tapi.. Ini adalah value. Bukan price of investment.

Value ialah nilai yang anda dapat, sedangkan price ialah harga yang anda bayar.

INVESTMENT PRICE: RM188
NORMAL PRICE: RM158

TODAY'S PRICE: RM138

RAMADHAN SPECIAL PROMO:

RM118
RM118
RM118

50% Keuntungan dari penjualan ini akan disumbangkan kepada tabung Palestin. Jom "sambil belajar sambil beramal" bersama Absorich

A 21-day video training to help you align your mind with your financial goals

Your mind is your operating system.

 

Think of RMI as a software that reformats your mindset about wealth.

 

So that you can finally align with your goals.

 

Still think it’s not true?

 

It’s not your fault.

Sejak kecil, kita disuap dengan macam-macam persepsi tentang duit dan kekayaan.

“Beli apa yang on SALE je.”

“Kena pandai jimat duit, money doesn’t grow on trees.”

“Jangan membazir.”

Semua ini nasihat berguna. It got you to where you are now.

But..

What got you here, won’t take you further.

Manusia secara fitrahnya bertindak berdasarkan apa yang mereka fikir.

Kalau anda masih dalam fikiran “Money doesn’t grow on trees,”

Maka anda pun akan bertindak seolah-olah duit itu sangat susah nak dapat.

Kalau anda masih dalam fikiran “Beli hanya masa SALE,”

Maksudnya anda hanya akan ambil tindakan bila kos atau duit yang terlibat adalah sikiiittt je.

At the same time, subconsciously you’re telling yourself, you only deserve sale items. DISCOUNTED items.

 

🤯

 

This goes deeper than that.

But ultimately, it’s not just about the techniques.

Stop the cycle.

Change the software

Now, the serious talk.

SIAPA yang patut join RMI?

Golongan professional yang asyik tunggu gaji hujung bulan.

Graduan muda yang nak mulakan hidup dengan perancangan kewangan yang betul.

Students yang nak ada pendapatan.

Business owner yang nak gandakan keuntungan.

RICH MIND INTENSIVE sangat sesuai untuk anda, kalau..

Anda kerja keras dan dapat gaji yang selesa, tapi hidup asyik rasa sempit.

Anda asyik berhutang, selepas satu selesai, ada lagi hutang lain. Seolah-olah duit selalu tak cukup.

Anda sangat berniat untuk bagi duit untuk mak ayah dan untuk sedekah, tapi duit yang ada hanya cukup untuk keperluan harian sendiri je.

Anda ada perasaan terlintas yang orang kaya ini selalu tamak dan menunjuk-nunjuk.

Anda tertanya-tanya, adakah hidup ini untuk bekerja dan cari duit semata-mata?

RMI bukan untuk anda kalau:

Dapatkan RICH MIND INTENSIVE hari ini!

RAMADAN SPECIAL PROMO:

ACTUAL VALUE: RM1880

INVESTMENT PRICE: RM188

RICH MIND INTENSIVE
HANYALAH : RM138

KAMI ADA BERITA BAIK UNTUK ANDA!

RAMADHAN SPECIAL PROMO:

RM118
RM118
RM118

50% Keuntungan dari penjualan ini akan disumbangkan kepada tabung Palestin. Jom "sambil belajar sambil beramal" bersama Absorich

RICH MIND INTENSIVE (RMI)

Most POPULAR to Get Started (NP: RM138)
MYR 118
  • Lifetime Access ke 21 Modul Utama (Core Lessons)
  • Mobile-friendly app for video lessons
  • Immediate access to video lessons
  • Lifetime access to the course
  • Simple tasks will be given at the end of every video
  • Systematic approach to change your mindset about money
  • 1 Day 1 Topic, the course is prepared to be watched 1 Day 1 Topic
  • 50% Keuntungan dari penjualan ini akan disumbangkan kepada tabung Palestin. Jom "sambil belajar sambil beramal" bersama Absorich
Popular

Kenali Dr Adam Zubir, Licensed Financial Planner, Doktor Kewangan Anda

SATU-SATUNYA SPEAKER KEWANGAN DI MALAYSIA yang mempunyai LESEN BANK NEGARA dan SURUHANJAYA SEKURITI MALAYSIA dan DIPERCAYAI untuk menyampaikan ilmu kewangan!

→ Dahulunya merupakan Doktor Perubatan di United Kingdom. Selepas berkhidmat di UK sebagai doktor selama 2 tahun, beliau ambil keputusan untuk pulang ke Malaysia dan berkhidmat di tanah air sendiri.

→ Mula melabur sejak masih belajar di universiti, dan kini memiliki portfolio pelaburan 8 angka. Selain memiliki kereta idaman Porsche Macan, beliau juga berjaya mencapai status financial independence di usia 29 tahun, satu usia yang dikira SANGAT MUDA!

→ Komited membuat perkongsian berkenaan ilmu kewangan dan pelaburan. Semua disalurkan melalui online platform beliau seperti di instagram, facebook, tiktok, twitter dan paling utama sekali di Youtube Channel dengan hampir 800,000 subscribers

→ Aktif di TV & media utama seperti TV3, TV ALHIJRAH, TV 1 dan TV2 juga radio-radio tempatan.

→ Dipercayai oleh badan kerajaan dan swasta tertinggi seperti PETRONAS, Amanah Saham Nasional Berhad (ASNB), BURSA Malaysia, Agensi Kaunseling dan Pengurusan Kredit (AKPK), Kementerian Perdagangan Dalam Negeri (KPDN), serta universiti awam dan swasta IPTA dan IPTS.

→ Perkongsian beliau telah mencapai lebih 50 ribu peserta dan telah membantu lebih 8 ribu orang dalam pengurusan kewangan dan pelaburan.

Apa saja soalan anda..
Jawapannya ada di sini.

Ans: Saya baaaru je explain panjang2 di atas. Scroll up!

Ans: Akan ada strategi pelaburan tak dalam RMI?
Tak ada. RMI bukan program strategi untuk mana-mana pelaburan.

Ans: Yes, the core of RMI is built around your mindset. But how you do anything is how you do everything – T. Harv Eker. Namakan satu perkara yang tak berkait dengan mindset, terutamanya dalam soal duit. Look, I get it. Mindset work.

Ans: RMI dibina secara sistematik – setiap video disusun satu per satu on top of each other. Ia satu proses di mana selepas 21 hari, anda akan rasakan perubahan itu sendiri. YouTube video saya bercampur dalam macam-macam topik, bukan berfokus kepada mindset sahaja.

Ans: Selepas purchase successful, anda akan dapat email beserta dengan login details untuk ke course area. Anda juga akan dapat info macam mana nak download mobile app supaya boleh tonton video on-the-go. Semua ini ialah “immediate access”, maksudnya tak perlu tunggu untuk tarikh tertentu!

All right reserved by absorich.com – 2024