Hari
Jam
Minit
Saat
Anda terlepas peluang menyertai Manifest Your Riches 2023 πŸ™

Anda profesional yang nak capai impian kewangan tapi tak tahu mana nak mula? Confused dengan terlalu banyak pelaburan di luar sana?

Berhenti Risau
Tentang Duit Dan
Mula Urus Kewangan
Anda Sekarang

Tetapkan goal kewangan anda dan mula ambik tindakan!

Berhenti Risau Tentang Duit Dan Mula Urus Kewangan Anda Sekarang

Tetapkan goal kewangan anda dan mula ambik tindakan!

Dengan Hasil Seperti Ini

"Finally cleared our RM15K credit card debt."

Muzakkir Aziz, Usahawan

"Macam mimpi je join property. Sebelum ini tak pernah melabur langsung!"

Rohana, Pegawai Sains

"Sekarang kerja sebab minat. Bukan sebab duit. Passion drives me."

Adila Fairuz, PenolongΒ Pengurus

AS FEATURED IN:

Selama ini kita hanya diajar cara buat duit, tapi bukan URUS DUIT

Anda pernah alami sendiri masalah ni?

"Uish, dah banyak kali terkena masalah ni. Jadi Dr Adam cakap saya kena belajar urus duit dulu?

Tapi saya kerja tetap, hujung bulan dapat gaji, kira SECURE la kan?"

Kerja tetap bermaksud anda ada income selagi mana anda bekerja. Tapi kalau kena berhenti.. Apa akan jadi? Memang sangat TAK SECURE.

(Banyak benda yang kita boleh belajar daripada industri pelancongan dan pilot airlines masa Covid-19 sebelum ini..)

Ini belum lagi termasuk mereka yang kerja kontrak, di mana income safety mereka tak ada jaminan.

PASSIVE INCOME IS THE ULTIMATE FORM OF INCOME

Passive income yang akan bagi kebebasan untuk anda bekerja apa yang anda MINAT. Bila saja yang anda nak.

Bos susah nak bawa berbincang? Berhenti. Waktu kerja lama sangat sampai tak ada masa dengan keluarga? Tukar masa bekerja anda.

Hakikatnya.. Tak ada sesiapa pun yang nak kerja sampai tua.

Mungkin anda terfikir…

"Urus kewangan ni slow. Boring. Tak nampak kesan pun, betul ke boleh capai bebas kewangan?"

Saya pun dulu fikir macam ni dan rasa benda macam ni tak penting langusng.

Sehinggalah akhirnya saya faham betul-betul tentang urus kewangan yang buat saya jadi macam ni SEKARANG β†’ πŸ€‘πŸ€‘πŸ€‘

Hanya dengan urus kewangan yang anda akan berjaya..

Memperkenalkan..

Program Step-by-Step, Strategi Urus Kewangan Untuk Capai Impian Anda..

Atau wang anda dikembalikan!

Module 1:

Build Your Solid Wealth Foundation

(Worth RM1,300)

The ultimate starting point. Start with unlearning. Semua yang anda perlu tahu untuk mulakan perjalanan menuju bebas kewangan dan kejayaan dalam hidup. How you do anything is how you do everything. Dalam modul ini anda akan dapat anjakan paradigma dari segi context-setting dan mindset work. This module will blow your mind.

Module 2:

Getting Rid of Your Money Blocks

(Worth RM2,100)

Kalau anda selalu rasa dalam kesempitan, duit asyik tak cukup, tengah bulan kena pinjam duit orang lain.. Mungkin anda ada money block yang anda tak sedar pun. Modul ini akan bongkarkan semua money block yang bertahun anda simpan dan menjadi tembok penghalang antara anda dan kewangan yang anda impikan.

Module 3:

Map Your Wealth Journey

(Worth RM2,400)

FAKTA: Nak jadi kaya BUKAN satu goal kewangan. Dalam modul ini anda akan belajar teknik goal-setting spesifik kepada kewangan anda. Nampak mudah, tapi setiap langkah atau investment yang anda buat akan berbalik kepada goal ini. Nak settle hutang, nak beli rumah.. Get it clear the first time.

Module 4:

Multiply Your Income Stream

(Worth RM2,400)

The fun stuff. Modul ini ialah di mana anda mula betul-betul kenalpasti kekuatan kewangan anda. This is where the numbers come in. Net worth, balance sheet, cash flow.. Anda akan mula nampak DATA. Tak minat nombor? This is where my expertise as a Financial Planner comes in. Saya break down the numbers so simple, student universiti pun boleh faham. β€œTak tahu duit pergi mana?” ialah skrip basi selepas modul ini.

Module 5:

Live Your Rich Life!

(Worth RM900)

Kalau anda rasa nak urus duit ni susah atau leceh, modul ni KHAS untuk anda. Inilah step-by-step cara untuk urus duit yang tak dibincangkan di mana-mana. Selepas modul ini, anda akan tahu SETIAP SEN duit anda perlu letak di mana, hutang rumah nak bayar bila, banyak mana. Semua terjawab di sini.

Module 6:

Investing Like A Pro with Soccer Analogy

(Worth RM1,497)

Personal Finance, checked. It’s time to take it to the next level. Dalam modul ini persoalan #1 β€œNak invest kat mana?” akan terjawab. Anda akan faham dan buat perbandingan unbiased (tak berat sebelah!) dalam semua jenis pelaburan. Kenapa invest dalam SATU pelaburan, kalau anda boleh ada 3 portfolio berbeza (dan menguntungkan)?

Module 7:

Your Money Personality

(Worth RM397)

Aset nombor 1 dalam kewangan ialah DIRI ANDA SENDIRI. Anda seorang pemurah? Suka menderma? Agak berkira? Dalam modul ini anda akan kenal personaliti kewangan anda dan gunakan ia sebagai kompas perjalanan kewangan anda. This is not about being something you’re not. It’s about unlocking your strength to a new level. Because trust me, YOU deserve to be rich.

DAPATKAN JUGA BONUS BERNILAI RM 16,206 INI!

Bonus 1:

Financial Analysis Calculator 2.1

(Worth RM750)

LIFETIME!!

Bonus 2:

Members-Only Masterclass Bank

(Worth RM497)

LIFETIME!!

Bonus 3:

Mobile App with Progress Tracking

(Worth RM197)

LIFETIME!!

Bonus 4:

MYR Printable Workbook

(Worth RM97)

LIFETIME!!

Bonus 5:

Think Like The Rich Ebook

(Worth RM65)

LIFETIME!!

Semua ini membuatkan nilai keseluruhan hampir..

RM10,000!

(OK, jumlah tepat ialah $10,191, kalau anda nak kira)

But here’s the thing – price vs value.

Nilai (value) keseluruhan dalam MYR yang anda dapat ialah seperti di atas.

Dan sebagai coach kewangan anda, saya kena tunjuk nombor ini β†’ untuk bantu anda buat keputusan!

Now ask yourself,

Berapa harga (price) yang anda sanggup bayar untuk capai kewangan impian di mana anda tak perlu risau pun tentang duit lagi dah?

Mungkin anda perlu dengar sendiri daripada Hanis

Hanis adalah antara graduate terawal Manifest Your Riches. Beliau dahulu bekerja dengan bank, sangat particular dengan income, dan susah untuk keluar dari zon selesa, walaupun beliau ada passion lain – iaitu dalam Financial Planning!

Selepas menyertai MYR, beliau dapat job offer untuk naik pangkat dan gaji kerja di bank.

Now here’s the plot twist.

Hanis resign dari kerja bank dan buat Financial Planning full time kerana beliau sedar itu ialah PASSION beliau selama ni.

Hari ini, income 3 bulan beliau sebagai full time Financial Planner adalah sama dengan income setahun semasa beliau kerja di bank!

Anda mungkin biasa nampak Hanis sebagai Coach dan Trainer dalam Unit Trust Society – satu program kerjasama antara kami berdua.

Yes, that’s how far he’s come since MYR. Anda boleh dengar sendiri kisah beliau dalam video di bawah. Awesome is an understatement. ↓

KEJAP! INI KATA KATA STUDENT MYR

Sertai Sekarang..

Manifest Your Riches (MYR)

RM 1,880

With bonuses valued RM 16,206.

>> GET MYR ACCESS <<

+ TODAY'S SPECIAL +

Kami invest ribuan ringgit untuk bangunkan course platform MYR untuk anda supaya pembelajaran online anda lebih efektif dan mudah!

Nak tahu macam mana MYR Digital Academy nampak dalam laptop anda? Tonton video di bawah!

Play Video

Manifest Your Riches
VIP Mastermind

RM 9,997

Limited to 15 Pax only! With extra bonus.

>> GET VIP ACCESS <<

+ WEBINAR SPECIAL +

+ PLUS VIP BONUS +

6 months journey with close circle of Dr Adam Zubir. It is designed to give you a more guided experience and fast track your results in MYR.

Manifest Your Riches

RM 1,997

Basic bonus.

>> JOIN MYR TODAY <<

+ WEBINAR SPECIAL +

"Alright Dr Adam, this is all great. But where's the numbers? I need to see more numbers."

I thought you'd ask.

Manifest Your Riches direka khas bukan berkisar tentang nombor semata-mata. Ini bukan program ajar anda spesifik tentang mana-mana investment di mana anda boleh project return atau profit.

MYR is designed to get you clear on your path to your dream finance. Sebab bila anda jelas dengan matlamat kewangan impian anda.. The numbers will come.. Naturally.

Tapi disebabkan anda tanya.. Here’s one.

"Kurangkan monthly instalments, dapat cash, settle hutang dalam 12 tahun." - Nazri Basiron

Nazri bermula dengan hutang rumah yang agak tinggi. Komitmen bulanan yang tinggi. Cashflow beliau cukup makan, dan ada masanya negatif. Selepas MYR, beliau berjaya restructure kewangan berpandukan goal kewangan yang beliau tetapkan. Pengiraan dalam gambar ini dibuat oleh beliau sendiri, hanya dengan guide daripada saya.

Everything is possible when you’re clear of your goals.

Pelaburan anda adalah satu vehicle - satu kenderaan.

MYR ajar anda untuk dapatkan LESEN MEMANDU.

Banyak kelas pelaburan di luar sana ajar anda cara untuk beli “vehicle”. Jual kenderaan. Jual kereta.

Manifest Your Riches mengajar anda untuk dapat LESEN MEMANDU. Now..Kalau anda tak ada lesen memandu, boleh ke anda drive?

Dah tentu boleh! Tapi.. BAHAYA!

Sebelum anda beli apa saja kereta sekalipun.. Anda perlu ada LESEN MEMANDU. Sama juga dengan kewangan. Untuk pastikan masa depan kewangan anda selamat dan terjamin, anda perlu dapatkan lesen ASAS dalam kewangan terlebih dahulu sebelum melabur di mana yang anda nak.

Play Video
"Now I'm more of an action taker."

Daripada 0 saving kepada konsisten menyimpan RM1,000 sebulan dan berjaya beli rumah untuk investment. Aktif dalam pelaburan Unit Trust sendiri tanpa guna ejen.

Dr. Dzatul Helmi

Doktor Gigi Hospital Kerajaan

Play Video
"Ada matlamat hidup. Rasa lebih lapang."

Sebelum ini lost tak ada tujuan pergi kerja balik kerja. Tiada income safety, sekarang mempunyai sekurang-kurangnya 2 passive income streams.

Dr. Shahmi

Doktor Kontrak Hospital Kerajaan

Play Video
"Jump the quadrant - Daripada self employed kepada business owner."

Double sales income kepada RM400k sebulan dengan kerja sampai 4pm setiap hari. Lebih masa dengan keluarga.

Dr. Harith

Bekas Doktor, Co-Founder Wealth Agency AIC Partners

Play Video
"Kepuasan bantu keluarga dalam pengurusan kewangan."

Daripada tiada matlamat kewangan untuk diri sendiri, kini boleh bantu nasihatkan orang sekeliling dalam kewangan, bukan dengan hanya bagi pinjam duit semata-mata.

Adila

Assistant Manager

Play Video
"Yakin dan selamat dalam langkah pelaburan dengan monthly coaching."

Serik kena scam sehingga ratusan ribu dan sangat skeptik tentang pelaburan. Semakin yakin untuk bina balik asas kewangan yang kukuh.

Amirul Ikhwan

IT Software Support

Play Video
"Tak sangka student pun boleh melabur."

Daripada student yang biasa minta duit daripada mak ayah tanpa biasiswa, kepada kini mempunyai pelaburan menguntungkan. Cara penyampaian mudah difahami semua.

Nurin

Student

Jaminan pulangan wang dalam 7 hari

Bila anda join Manifest Your Riches, anda ada 7 hari untuk test drive, belajar, hadam semua ilmu, tanya sebanyak mana soalan yang anda nak, dan kalau anda masih tak nampak jalan … Saya pulangkan balik duit anda! Anda boleh email Customer Success Team saya, Syahirah, di [email protected] secara terus!

Hanya kongsi dengan kami apa yang anda dah buat, dan kami akan pulangkan duit anda secara PENUH!

Now, the serious talk.

Manifest Your Riches BUKAN untuk anda kalau..

MANIFEST YOUR RICHES sangat sesuai untuk anda, kalau..

Dan paling penting…

Kenapa anda perlu sertai MYR sekarang?

and you must know this!

MYR has been RM1,997 for the past 4 years 😒 It’s a heart wrecking to inform this..

but

THIS IS THE LAST YEAR FOR YOU TO GET MYR AT RM 1997.

Selepas ini,
.
.
.

MYR akan naik ke RM 2497😱!

Sertai Sekarang..

Manifest Your Riches
VIP Mastermind

RM 9,997

Limited to 15 Pax only! With extra bonus.

>> GET VIP ACCESS <<

+ WEBINAR SPECIAL +

+ PLUS VIP BONUS +

6 months journey with close circle of Dr Adam Zubir. It is designed to give you a more guided experience and fast track your results in MYR.

Manifest Your Riches

RM 1,997

Basic bonus.

>> JOIN MYR TODAY <<

+ WEBINAR SPECIAL +

Apa saja soalan anda.. Jawapannya ada di sini.

Ada 2 elemen penting dalam MYR. Pertama, Modul Utama (Core Lessons). Ini ialah dalam bentuk video tutorial pendek setiap satu dalam 10 minit, yang anda boleh tengok dalam smartphone app. Bayangkan seperti YouTube video, tapi semuanya tentang personal finance dan investment, dalam satu portal dan app yang khas!

Kedua, Live Implementation Sessions dan Q&A. Ini adalah sesi Zoom Live di mana anda boleh tanya soalan secara terus. Kalau anda tak dapat hadir untuk minggu itu, jangan risau, setiap sesi akan dirakam dan available dalam member area.

Banyak sebab! Antaranya ialah bahasa yang mudah difahami, penjelasan yang simple.. Semualah!

Tapi sebab utama yang memberi hasil ialah program ini bukan sekadar “online course”. Ia merupakan satu MENTORSHIP di mana anda boleh tanya soalan terus dalam sesi Live Coaching. Jadi anda takkan pernah keseorangan dalam perjalanan kewangan impian anda!

Pelaburan hanyalah satu aspek dari MYR. Ada banyak lagi faktor untuk bantu kewangan anda – terutama dari segi mindset dan goal setting. Siapkan foundation anda dulu!

100% ya! Saya akan ajar bagaimana untuk urus kewangan dengan cara patuh Shariah. There’s no need to compromise your faith untuk dapat capai kewangan impian anda. Pastikan ia Halalan Taiyyiban!

MYR memang direka khas untuk professional yang sibuk. Total keseluruhan masa untuk modul utama mungkin dalam 10 jam. Tapi semua video ini akan available dalam bentuk 10-min video dalam phone app, anda tak rasa macam berjam-jam pun.

Salah satu faktor PENTING yang saya ambil kira masa design MYR ialah mobile-friendly app. Jadi anda boleh download dalam phone terus dan dengar masa dalam perjalanan ke kerja, dalam LRT, atau sebagai mini podcast. I’ve got you friend!

OF COURSE BOLEH! In fact, saya sangat galakkan students join. Dalam MYR yang lepas, ada beberapa parents yang enroll untuk anak mereka dalam MYR.

Manifest Your Richest – Adam Zubir
2023