Strategi Capai Pendapatan Tanpa Siling & uRUS kEWANGAN SEMUDAH ABC

Tetapkan goal kewangan anda dan mula ambik tindakan!

STRATEGI CAPAI PENDAPATAN TANPA SILING & URUS KEWANGAN SEMUDAH ABC

Tetapkan goal kewangan anda dan mula ambik tindakan!

Anda profesional yang nak capai impian kewangan tapi tak tahu mana nak mula? Confused dengan terlalu banyak kelas kewangan dan pelaburan di luar sana?

Dengan Hasil Seperti Ini

"Finally cleared our RM15K credit card debt."

Muzakkir Aziz, Usahawan

"Macam mimpi je join property. Sebelum ini tak pernah melabur langsung!"

Rohana, Pegawai Sains

"Sekarang kerja sebab minat. Bukan sebab duit. Passion drives me."

Adila Fairuz, Penolong Pengurus

Selama ini kita hanya diajar cara buat duit, tapi bukan URUS DUIT

Anda pernah alami sendiri masalah ni?

MASALAH #1: Kerja dan bertahun-tahun tapi masih TIADA SIMPANAN, duit dalam bank setiap bulan asyik negatif sahaja.

MASALAH #2: Rasa dah putus asa dan give up untuk capai financial freedom sebab DAH CUBA PELBAGAI CARA tetapi masih tak jumpa cara atau jalan buat duit.

MASALAH #3: Harga barang dan kos sara hidup semakin tinggi tetapi GAJI dan INCOME tetap tak naik-naik.

"Uish, dah banyak kali terkena masalah ni. Jadi Dr Adam cakap saya kena belajar urus duit dulu?

Tapi saya kerja tetap, hujung bulan dapat gaji, kira SECURE la kan?

Kerja tetap bermaksud anda ada income selagi mana anda bekerja. Tapi kalau kena berhenti.. Apa akan jadi? Memang sangat TAK SECURE.

(Banyak benda yang kita boleh belajar daripada industri pelancongan dan pilot airlines masa Covid-19 sebelum ini..)

Ini belum lagi termasuk mereka yang kerja kontrak, di mana income safety mereka tak ada jaminan.

PASSIVE INCOME IS THE ULTIMATE FORM OF INCOME

Passive income yang akan bagi kebebasan untuk anda bekerja apa yang anda MINAT. Bila saja yang anda nak.

Bos susah nak bawa berbincang? Berhenti. Waktu kerja lama sangat sampai tak ada masa dengan keluarga? Tukar masa bekerja anda.

Hakikatnya.. Tak ada sesiapa pun yang nak kerja sampai tua.

Mungkin anda terfikir...

"Urus kewangan ni slow. Boring. Tak nampak kesan pun, betul ke boleh capai bebas kewangan?"

Saya pun dulu fikir macam ni dan rasa benda macam ni tak penting langsung.

Sehinggalah akhirnya saya faham betul-betul tentang urus kewangan yang buat saya jadi macam ni SEKARANG → 🤑🤑🤑

Hanya dengan urus kewangan yang anda akan berjaya..

✅ Tahu instrumen pelaburan yang sesuai dengan situasi dan kehendak anda.

✅ Bina simpanan yang cukup untuk anda rasa selamat kalau kena berhenti kerja.

✅ Faham cara untuk tambah income berdasarkan prioriti anda sekarang.

Tentukan jenis passive income yang anda nak.

Kerja lebih efisyen supaya anda dapat luangkan lebih masa dengan keluarga.

✅ Ada keberanian untuk ambil langkah baru untuk tinggalkan kehidupan dan kerjaya lama yang tak memberi kepuasan hati pun.

Selesaikan hutang yang membelenggu.

Capai impian kewangan yang selama ini anda pun tak tahu, boleh ke tak!

Ini kelebihan bila anda sertai Manifest Your Riches

KELEBIHAN #1: Tahu instrumen pelaburan yang sesuai dengan situasi dan kehendak anda.

KELEBIHAN #2: Bina simpanan yang cukup untuk anda rasa selamat kalau kena berhenti kerja.

KELEBIHAN #3: Faham cara untuk tambah income berdasarkan prioriti anda sekarang.

KELEBIHAN #4: Tentukan jenis passive income yang anda nak.

KELEBIHAN #5: Kerja lebih efisyen supaya anda dapat luangkan lebih masa dengan keluarga.

KELEBIHAN #6: Ada keberanian untuk ambil langkah baru untuk tinggalkan kehidupan dan kerjaya lama yang tak memberi kepuasan hati pun.

KELEBIHAN #7: Selesaikan hutang yang membelenggu.

KELEBIHAN #8: Capai impian kewangan yang selama ini anda pun tak tahu, boleh ke tak!

BUAT PERTAMA KALINYA, MEMPERKENALKAN..

Program Step-by-Step, Strategi Urus Kewangan Untuk Capai Impian Anda..

Apa yang anda dapat dalam
Manifest Your Riches:

Modul 1:

Build Your Wealth

(Bernilai RM1,398)

1.0 Pengenalan Bursa Malaysia

1.1 Apa itu Bursa Malaysia

1.2 Instrumen dalam pasaran Bursa Malaysia

1.3 Saham patuh shariah?

1.4 Untung VS rugi dalam Bursa Malaysia

1.5 Waktu urusniaga Bursa Malaysia

1.6 Zakat ke atas saham

Modul 2:

Getting Rid of Your Money Blocks

(Bernilai RMRM2,198)

2.1 Macam mana nak bermula

2.2 Kos yang terlibat dalam transaksi jual beli

2.3 Kenali diri anda

Modul 3:

Map Your Wealth Journey

(Bernilai RM2,498)

3.0 Cara analisa saham syarikat

3.1 Analisa Fundamental

3.2 Analisa Teknikal

3.3 Rumusan cara analisa saham

Modul 4:

Multiply Your Income Stream

(Bernilai RM2,498)

4.1 Trading plan

4.2 Kepentingan trading plan

4.3 Trading plan saham uptrend

4.4 Trading plan saham sideway (box trading)

Modul 5:

Live Your Rich Life!

(Bernilai RM998)

5.1 Pengurusan modal

5.2 Pengurusan risiko

Special Bonus Untuk Manifest Your Riches:

#Special Bonus 1:

Financial Analysis Calculator 2.1

(Bernilai RM758)

Lifetime!!

#Special Bonus 2:

Members-Only Masterclass Bank

(Bernilai RM498)

Lifetime!!

#Special Bonus 3:

Ebook Think Like The Rich

(Bernilai RM68)

Lifetime!!

#Special Bonus 4:

MYR Printable Workbook

(Bernilai RM98)

Lifetime!!

#Special Bonus 5:

Mobile app untuk download dalam iOS dan Android

(Bernilai RM198)

Lifetime!!

SEMUA INI BERNILAI RM16,808!

INVESTMENT PRICE: RM5,998
NORMAL PRICE: RM2,498

TETAPI ANDA HANYA PERLU BAYAR:

SEMUA INI BERNILAI HAMPIR RM16,808

SELLING VALUE: RM5,998

NORMAL PRICE: RM2,880

NORMAL PRICE: RM2,880

NORMAL PRICE: RM2,880

TODAY'S PRICE:

NORMAL PRICE: RM2,880

HARGA SELEPAS REBATE:

RM400

TODAY'S ONLY PROMO:

RM1,880
RM1,880
RM1,880

BACA APA YANG STUDENT KAMI KATAKAN TENTANG MANIFEST YOUR RICHES (MYR)

Kenali Dr Adam Zubir, Licensed Financial Planner, Doktor Kewangan Anda

SATU-SATUNYA SPEAKER KEWANGAN DI MALAYSIA yang mempunyai LESEN BANK NEGARA dan SURUHANJAYA SEKURITI MALAYSIA dan DIPERCAYAI untuk menyampaikan ilmu kewangan!

→ Dahulunya merupakan Doktor Perubatan di United Kingdom. Selepas berkhidmat di UK sebagai doktor selama 2 tahun, beliau ambil keputusan untuk pulang ke Malaysia dan berkhidmat di tanah air sendiri.

→ Mula melabur sejak masih belajar di universiti, dan kini memiliki portfolio pelaburan 8 angka. Selain memiliki kereta idaman Porsche Macan, beliau juga berjaya mencapai status financial independence di usia 29 tahun, satu usia yang dikira SANGAT MUDA!

→ Komited membuat perkongsian berkenaan ilmu kewangan dan pelaburan. Semua disalurkan melalui online platform beliau seperti di instagram, facebook, tiktok, twitter dan paling utama sekali di Youtube Channel dengan hampir 800,000 subscribers

→ Aktif di TV & media utama yang seperti TV3, TV ALHIJRAH, TV 1 dan TV2 juga radio-radio tempatan.

→ Dipercayai oleh badan kerajaan dan swasta tertinggi seperti PETRONAS, Amanah Saham Nasional Berhad (ASNB), BURSA Malaysia, Agensi Kaunseling dan Pengurusan Kredit (AKPK), Kementerian Perdagangan Dalam Negeri (KPDN), serta universiti awam dan swasta IPTA dan IPTS.

→ Perkongsian beliau telah mencapai lebih 50 ribu peserta dan telah membantu lebih 8 ribu orang dalam pengurusan kewangan dan pelaburan.

AS SEEN ON :

Now, the serious talk.

MANIFEST YOUR RICHES bukan untuk anda, kalau..

❌ Anda nak belajar SATU SPESIFIK PELABURAN seperti saham atau Unit Trust → Saya ada program lain untuk ini, tapi MYR bukanlah tempatnya.

❌ Anda mencari servis Financial Planner → Saya tawarkan option ini dalam MYR VIP untuk 1-on-1 online session, jadi kalau ini yang anda cari, VIP Upgrade is the BEST for you.

❌ Anda hanya nak tonton video lessons tanpa take action → Ini bukan magic pill, anda PERLU buat worksheet dan join coaching session (Live atau rakaman). Seperti kata Morpheus dalam The Matrix, saya hanya boleh tunjukkan anda pintu keluar, tapi anda yang harus melangkah sendiri. Asas MYR sendiri ialah berpegang kepada action takers.

❌ Anda nak belajar spesifik untuk mulakan bisnes → Walaupun saya sendiri memiliki beberapa multiple 6-figure businesses, MYR bukan program bisnes. Tetapi anda akan belajar ASAS KEWANGAN di mana sebagai business owner, sangat PENTING untuk difahami.

❌ Anda nak join hanya sebab anda suka dengar saya bercakap → (Saya terharu, TERIMA KASIH!) Tapi serius, MYR ialah program di mana anda KENA TAKE ACTION, jadi kalau anda masih tak bersedia untuk ubah hidup, MYR bukan untuk anda.

MANIFEST YOUR RICHES sangat sesuai untuk anda, kalau..

✅ Anda sedang tercari-cari hala tuju kewangan dan hidup anda.

✅ Anda percaya there’s more to life selain tentang kerja dan duit.

✅ Anda dah penat risau tentang duit.

✅ Anda tak ada saving dan sentiasa habiskan duit setiap bulan walaupun gaji dikira besar.

✅ Anda surirumah yang nak bantu naiktaraf ekonomi keluarga anda, tapi tak tahu macam mana.

✅ Anda tak tahu cara urus duit yang betul dan selalu tertanya-tanya, betul ke apa yang anda buat ni akan buat anda capai kewangan impian?

Dan paling penting…

✅ Anda selalu rasa duit tu sikit, sempit. Kena kerja keras untuk dapat duit. Kena sentiasa berjimat cermat, hidup tak boleh enjoy, kena belanja pun cukup makan je. → Ini ialah antara signs of money block yang anda mungkin tak perasan, tapi menghalang anda daripada berjaya. Kita akan bongkarkan satu persatu dalam MYR.

Dengar sendiri apa kata mereka tentang
Program Manifest Your Riches

Play Video
"Now I'm more of an action taker."

Daripada 0 saving kepada konsisten menyimpan RM1,000 sebulan dan berjaya beli rumah untuk investment. Aktif dalam pelaburan Unit Trust sendiri tanpa guna ejen.

Dr. Dzatul Helmi

Doktor Gigi Hospital Kerajaan

Play Video
"Ada matlamat hidup. Rasa lebih lapang."

Sebelum ini lost tak ada tujuan pergi kerja balik kerja. Tiada income safety, sekarang mempunyai sekurang-kurangnya 2 passive income streams.

Dr. Shahmi

Doktor Kontrak Hospital Kerajaan

Play Video
"Jump the quadrant - Daripada self employed kepada business owner."

Double sales income kepada RM400k sebulan dengan kerja sampai 4pm setiap hari. Lebih masa dengan keluarga.

Dr. Shahmi

Bekas Doktor, Co-Founder Wealth Agency AIC Partners

Play Video
"Kepuasan bantu keluarga dalam pengurusan kewangan."

Daripada tiada matlamat kewangan untuk diri sendiri, kini boleh bantu nasihatkan orang sekeliling dalam kewangan, bukan dengan hanya bagi pinjam duit semata-mata.

Adila

Assistant Manager

Play Video
"Yakin dan selamat dalam langkah pelaburan dengan monthly coaching."

Serik kena scam sehingga ratusan ribu dan sangat skeptik tentang pelaburan. Semakin yakin untuk bina balik asas kewangan yang kukuh.

Hanif

IT Software Support

Play Video
"Tak sangka student pun boleh melabur."

Daripada student yang biasa minta duit daripada mak ayah tanpa biasiswa, kepada kini mempunyai pelaburan menguntungkan. Cara penyampaian mudah difahami semua.

Nurin

Student

Khairul – Networth sebelum MYR tak sampai RM200k, tapi selepas 2 tahun lebih, networth dah cecah lebih RM1 mil ++. Kekayaan meningkat lebih 5 kali ganda. 🔥🔥🔥

Izzati – Improving High Income Skills after MYR

SERTAI Manifest Your Riches Sekarang!

PAKEJ A:
Jimat RM400

Lifetime access to MYR + coaching + community
MYR2498
MYR 1,880
  • LIFETIME ACCESS KEPADA 5 MODUL UTAMA MANIFEST YOUR RICHES CURRICULUM
  • Lifetime Access ke 5 Modul Utama (Core Lessons RM 9,590)
  • Modul 1: Build Your Wealth (Bernilai RM1,398)
  • Modul 2: Get Rid of your Money Blocks (Bernilai RM2,198)
  • Modul 3: Map Your Wealth Journey (Bernilai RM2,498)
  • Modul 4: Multiply Your Income Stream (Bernilai RM2,498)
  • Modul 5: Live Your Rich Life! (Bernilai RM998)
  • 5 BONUS KHAS MANIFEST YOUR RICHES
  • Bonus #1: Financial Analysis Calculator 2.1 (Bernilai RM758)
  • Bonus #2: Members-Only Masterclass Bank (Bernilai RM498)
  • Bonus #3: Ebook Think Like The Rich (Bernilai RM68)
  • Bonus #4: MYR Printable Workbook (Bernilai RM98)
  • Bonus #5: Mobile app untuk download dalam iOS dan Android (Bernilai RM198)
  • MYR GRAND BONUS
  • Grand Bonus #1: 12-months Live Coaching + Q&A (Bernilai RM5,598)
  • PAY IN FULL: Rebate RM400 !!
Best Choice

PAKEJ B:
BERMULA RM760

Pilihan Ansuran
MYR 760
x 3 Bulan
  • ACCESS KEPADA MODUL MANIFEST YOUR RICHES CURRICULUM
  • 1st Month (RM760+8%SST) - Access ke Module 1 & Module 2
  • 2nd Month (RM760+8%SST) - Access ke Module 3
  • 3rd Month (RM760+8%SST) - Access to Module 4 & Module 5, Coaching & Recordings, Community MYR bersama trainers termasuk DAZ. Semua ini untuk lifetime.
  • 5 BONUS KHAS MANIFEST YOUR RICHES
  • Bonus #1: Financial Analysis Calculator 2.1 (Bernilai RM758)
  • Bonus #2: Members-Only Masterclass Bank (Bernilai RM498)
  • Bonus #3: Ebook Think Like The Rich (Bernilai RM68)
  • Bonus #4: MYR Printable Workbook (Bernilai RM98)
  • Bonus #5: Mobile app untuk download dalam iOS dan Android (Bernilai RM198)

INI HASIL YANG MEREKA DAPAT DALAM MANIFEST YOUR RICHES

FAQ

Apa saja soalan anda.. Jawapannya ada di sini

A: Ada 2 elemen penting dalam MYR. Pertama, Modul Utama (Core Lessons). Ini ialah dalam bentuk video tutorial pendek setiap satu dalam 10 minit, yang anda boleh tengok dalam smartphone app. Bayangkan seperti YouTube video, tapi semuanya tentang personal finance dan investment, dalam satu portal dan app yang khas!

Kedua, Live Implementation Sessions dan Q&A. Ini adalah sesi Zoom Live di mana anda boleh tanya soalan secara terus. Kalau anda tak dapat hadir untuk minggu itu, jangan risau, setiap sesi akan dirakam dan available dalam member area.

A: Banyak sebab! Antaranya ialah bahasa yang mudah difahami, penjelasan yang simple.. Semualah!

Tapi sebab utama yang memberi hasil ialah program ini bukan sekadar “online course”. Ia merupakan satu MENTORSHIP di mana anda boleh tanya soalan terus dalam sesi Live Coaching. Jadi anda takkan pernah keseorangan dalam perjalanan kewangan impian anda!

A: Pelaburan hanyalah satu aspek dari MYR. Ada banyak lagi faktor untuk bantu kewangan anda – terutama dari segi mindset dan goal setting. Siapkan foundation anda dulu!:

A: 100% ya! Saya akan ajar bagaimana untuk urus kewangan dengan cara patuh Shariah. There’s no need to compromise your faith untuk dapat capai kewangan impian anda. Pastikan ia Halalan Taiyyiban!

A: MYR memang direka khas untuk professional yang sibuk. Total keseluruhan masa untuk modul utama mungkin dalam 10 jam. Tapi semua video ini akan available dalam bentuk 10-min video dalam phone app, anda tak rasa macam berjam-jam pun.

Salah satu faktor PENTING yang saya ambil kira masa design MYR ialah mobile-friendly app. Jadi anda boleh download dalam phone terus dan dengar masa dalam perjalanan ke kerja, dalam LRT, atau sebagai mini podcast. I’ve got you friend!

A: OF COURSE BOLEH! In fact, saya sangat galakkan students join. Dalam MYR yang lepas, ada beberapa parents yang enroll untuk anak mereka dalam MYR.

All right reserved by absorich.com – 2024